Bespoke home study install

Brief

In this Home study our customer wanted to be able to have storage and a large desk space as well as being able to see out of the window, Mark went to site and took all the necessary measurements and then came back to the showroom and crafted a detailed plan to fit exactly what our customer was after.

Solution

As you can see from the images we achieved all the targets that were required for this customer, mark designed the storage to be on the sides to maximise the view through the window and allow lots of leg room underneath the desks, we also allowed for a scallop in the back of the desks so that the heat from the radiator wasn’t trapped and could still circulate the room. Also we made use of the space in the room doing a wall to wall fit out as requested by the customer.

Make a start towards your bespoke workplace